jagt

Et skydetårn kan være en rigtig god investering

Som jæger er der mange vigtige ting i spild, når man er ude at jage. Det er bestemt ikke altid man får succes på turen, og det kan for mange være en rigtig irriterende fornemmelse. Det er dog vigtigt at man husker på, at man ikke kan ”vinde” hver gang, og jo længere tid man bruger på jæger-livet, så hurtigere lærer man også alle de udskrevne regler. En anden ting som er rigtig vigtig er et skydetårn. Mange jægere bruger disse til at få et større overblik over omgivelserne, og det kan bestemt være en fordel hvis man skal ramme noget der er højere oppe.

Nem og hurtig at flytte rundt på

Et skydetårn er ikke meget højt, men højt nok til, at man lige får lidt ekstra højde på sig, og har muligheden for at sigte mere præcist efter noget bestemt. Desuden er et skydetårn lavet til, at man hurtigt og nemt kan flytte dens placering, for at ramme hvad end man ønsker. Som jæger er det vigtigt at man kan bevæge sig både hurtigt og stå ganske stille. Det er det, fordi målet kan flytte sig fra en side til en anden ganske hurtigt, og derfor er det vigtigt at man hurtigt kan følge med. Dog er det også vigtigt at man kan være helt stille, da det sommetider kræver meget koncentration og tålmodighed at vente på byttet.

Alle disse ting lærer man jo mere man sætter sig ind i jæger tilværelsen. Når du gør dette, så vil du som noget af det første også lære, at de fleste har og bruger et skydetårn. Det er blot en praktisk måde hvorpå man kan få en anden vinkel til målet. Det er oftest lavet af en form for træ, og kan let transporteres fra et sted til et andet.

Snak med andre jægere eller læs anmeldelser

Som jæger er det vigtigt, at de ting man har med at gøre kan transporteres nemt og uden for meget besvær, da det som sagt handler om at være hurtig engang i mellem. Udstyret man bruger som jæger skal være noget der fremme jage-processen, og ikke noget som forsinker den. Hvis du i forvejen er jæger, og føler at der mangler en anden vinkel når du skal jage, så bør du bestemt kigge nærmere på et skydetårn, da det kan være lige præcis dét du mangler.

Et skydetårn kan købes på mange forskellige hjemmesider, i mange forskellige versioner, så det er egentlig helt op til dig selv hvilken version du ønsker at investere i. Hvis du dog alligevel gerne vil være på den sikre side, så er det en god idé at tjekke de forskellige hjemmesider ud, måske læse nogle anmeldelser, og snakke med andre jægere om, hvor de har købt deres skydetårn, og hvad de mener er et godt køb. På den måde får du input fra andre jægere, og har en større chance for at få succes med dit skydetårn første gang. Som ny begyndende jæger, er det vigtigt, at dine ting er i orden, så du får mest muligt ud af det. Jo bedre dine redskaber er, jo bedre mulighed har du for at få ramt målet.

Kilde: http://cply.dk/produkter/alle-produkter/skydetaarn-hochsitz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *