skov

Få hjælp til jordhåndtering på dit byggeprojekt i København på Sjælland

Når man giver sig i kast med et byggeprojekt på sin grund i København eller andre steder på Sjælland, kan der være mange faktorer at tage hensyn til, som ikke alle er lige åbenlyse. Skal man f.eks. bygge nyt hus fra bunden, giver det sig selv at man skal tænker over hvordan fundamentet skal bygges, hvordan huset skal designes og ultimativt se ud, hvilke materialer som skal benyttes og så videre. Hvad er mindre åbenlyst at tage hånd om er at al den ekstra jord som man af den ene eller anden grund står med, når man er i gang med et bygge- eller anlægsprojekt også skal bortskaffes på en eller anden måde. Det kan være svært at stå for selv – selvfølgelig dels af den helt åbenlyse grund at jo mere ekstra løs jord man har, des mere besværliggøres transporten af det, men også til dels at der kan være mange lovgivningsmæssige og markedsmæssige komplikationer og besværligheder ved at håndtere jorden selv.

Få professionel hjælp – Klik her.

Jordhåndtering er ikke så ligetil; det kan være lidt af en jungle at finde ud af selv

Når man skal bortskaffe sin jord er det ikke bare at gå ud og sælge det til den højstbydende jordmodtager – langt fra. Det er faktisk meget mere besværligt end som så, da markedet er i konstant forandring – og derfor kræver en særlig indsigt og et særligt kendskab til markedet – og en jordflytning kræver desuden meget dokumentation i henhold til forskellige regler. Når man skal anmelde sin jordflytning skal der foreligge diverse dokumentationer omkring forskellige analyser af jorden, blandt andet angående forurening i jorden og de forskellige koncentrationsniveauer i jorden, hvilket jo ikke lige er noget man kan klare selv – og desuden kan være lidt kompliceret at finde rundt i og forstå. Det er derfor ikke nødvendigvis så ligetil at skulle bortskaffe sin jord selv og det kan blive nødvendigt med hjælp udefra, som har mere forstand på tingene, end man selv har.

En professionel kan tage ansvaret for din jordhåndtering og lette besværet

Det er en rigtig god idé at du hyrer en professionel til din jordhåndtering, som kan overtage ansvaret for styringsprocessen, således at du simpelthen ikke skal forholde dig til diverse regler for bortskaffelse af jord eller til købermarkedet. Med en professionel bag rattet vil du få din jord håndteret og bortskaffet både lovligt og effektivt og du vil være sikker på at få en god pris for din jord. Dette kan være en stor lettelse midt i en ellers hektisk tid – som tiden med et byggeprojekt jo ellers er – og dermed virkelig lette bekymringsbyrden og vældet af ting som man skal tage sig af og tage stilling til. Man bør aldrig undervurdere hvor befriende det kan være at uddelegere opgaver og ikke skulle tage sig af alting selv. Ved at finde et godt firma som er dygtige indenfor bortskaffelse af jord kan man roligt slippe tøjlerne og trygt lægge denne opgave i kompetente hænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *