iGrill er et trådløst stegetermometer

iGrill er en ny og revolutionerende måde at holde øje med temperaturen på dit kød på. iGrill er nemlig i bund og grund blot et stegetermometer, som man kan bruge til at holde øje med hvor varmt kødet på ens grill er – og så alligevel ikke. iGrill har nemlig en række super smarte funktioner, som man ikke kan finde hos et klassisk stegetermometer. Med iGrill er det nemlig muligt at holde øje med det kød, som du har til at ligge på din grill, selvom du ikke står ude ved grillen.

iGrill er nemlig trådløst, og med dit iGrill-stegetermometer kan du koble det til din iPhone, iPad eller iPod touch og følge temperaturudviklingen på en afstand på op til 60 meter fra din grill. Det smarte ved dette er, at du er i stand til at lave andre ting samtidig med, at du stadig kan holde øje med de ting, som du har til at ligge på din grill, hvilket giver dig mulighed for blandt andet at klare andre ting i køkkenet eller til at underholde dine gæster samtidig med, at du stadig kan holde øje med den mad, som du har til at ligge på din grill via. din Apple-enhed.

Din iGrill fungerer ved hjælp af en smart app

Dit i Grill stegetermometer fungerer gennem en app, som du kan downloade i Appstore til din iPad, iPhone eller iPod touch. Denne app har du mulighed for at gøre brug af i mange forskellige sammenhænge – uanset hvad du skal have på grillen. Appen indeholder nemlig et væld af visningsmuligheder, så du kan følge temperaturudviklingen på dit kød blandt andet via. en kurve. Der er derudover også en køkkenalarm og en timer, så du har mulighed for altid at have styr på, hvor lang tid dit kød har været på grillen, og du kan blive mindet om, når din mad skal af grillen.

Du kan benytte din iGrill de næste mange gange, hvor du skal grille

Selvom man betaler lidt mere for en iGrill, end man normalvis skal betale for et almindelig stegetermometer, skal man huske på, at man får et rigtig godt produkt til pengene, og det er noget, som man har mulighed for at få glæde af de næste mange gange, hvor man skal grille. Der er tale om et produkt, som kan holde i rigtig mange år, og så er man desuden også sikker på, at man får et termometer, som vide et korrekt gradtal, og som er i en ordentlig og robust kvalitet.

Vil du gerne læse mere omkring stegetermometret, så er der flere steder på nettet lave en række gode iGrill anmeldelser, hvor du kan læse, hvad andre folk siger om produktet. Der er mange steder, hvor det smarte stegetermometer er blevet rost til skyerne for sin fleksibilitet og enkelthed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *